BELGIUM
INE-W611D / INE-W611DC / INE-W611DU Kaart updateINE-W611D / INE-W611DC / INE-W611DU Mise à jour Cartographique
 Producten  Ondersteuning

Kaartupdate

Instructions for updating the map data for: INE-W611D / INE-W611DC / INE-W611DU

Maak een account aan door te registreren op alpine.naviextras.com. Download de "Naviextras Toolbox" (gratis PC applicatie) van de website alvorens de instructies te volgen voor de kaart update van uw Alpine navigatie.

Naviextras Toolbox

Alpine.naviextras.com is de officiële portal voor kaartupdates voor Alpine navigatie systemen.
Voor sommige mogelijkheden van deze portal, waaronder het aankopen van kaartupdates, is het noodzakelijk dat uw Alpine toestel is geregistreerd.
Registreer daarom uw Alpine navigatie systeem en vul de vereiste persoonlijke gegevens in binnen de Naviextras Toolbox.
alpine.naviextras.com

Vereisten en beperkingen

• Windows XP / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
  • USB met tenminste 16 GB vrije ruimte (freshly FAT32 formatted)
  • Software for unpacking ZIP files

Do not delete files / folders of the USB stick and do not add files / folders manually.

Download de instructies hier: