BELGIUM
X903DC Kaart updateX903DC Mise à jour Cartographique
 Producten  Ondersteuning

Kaartupdate

Instructions for updating the map data for: X903DC-F / X903D-DU / X903D-DU2 / X903D-DU8 / X903D-ID / X903D-S906

Maak een account aan door te registreren op alpine.naviextras.com. Download de "Naviextras Toolbox" (gratis PC applicatie) van de website alvorens de instructies te volgen voor de kaart update van uw Alpine navigatie.

Naviextras Toolbox

Alpine.naviextras.com is de officiële portal voor kaartupdates voor Alpine navigatie systemen.
Voor sommige mogelijkheden van deze portal, waaronder het aankopen van kaartupdates, is het noodzakelijk dat uw Alpine toestel is geregistreerd.
Registreer daarom uw Alpine navigatie systeem en vul de vereiste persoonlijke gegevens in binnen de Naviextras Toolbox.
alpine.naviextras.com

Vereisten en beperkingen

• Windows XP / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
  • USB met tenminste 16 GB vrije ruimte (freshly FAT32 formatted)

Do not delete files / folders of the USB stick and do not add files / folders manually.

Kaart Update Procedure

1. Plaats de USB stick in het navigatie systeem
  2. Ga naar Navigatie menu → Instellingen →  Update
    Selecteer nu "Update" op het touchscreen
  3. De Update tool wordt nu gestart
  4. Bevstig met "Ja"
  5. De informatie van het apparaat wordt verzameld.
    Verwijder de USB stick niet en schakel de unit niet uit.
  6. Bevestig met "OK" en verwijder de USB stick uit het apparaat.
  7. Ga op uw PC online naar alpine.naviextras.com/shop/portal/downloads en volg de instructies op de website over hoe u de Naviextras Toolbox moet downloaden en installeren.
    Start de Naviextras Toolbox en plaats de USB stick in uw PC. De USB stick zal worden herkend als zijnde uw Navigatie Systeem.
    Schaf naar behoeven kaarten en andere content aan en installeer deze, zoals beschreven binnen de Naviextras Toolbox.
  8. Verwijder de USB stick uit de PC.
  9. Plaats de USB stick weer in het navigatie systeem.
  10. Ga naar Navigatie menu → Instellingen →  Update
    Selecteer nu "Update" op het touchscreen
  11. De Update tool wordt nu gestart
  12. Bevestig met "Ja"
  13. Software en kaartupdates worden nu uitgevoerd.
    Verwijder de USB stick niet en schakel de unit niet uit.

N.B.: Het uitvoeren van de updates kan tot wel 20 minuten duren.
  14. Bevestig met "Ja" om de update te voltooien.
    Verwijder de USB stick uit het apparaat.