BELGIUM
IVE-W535BT Firmware UpdateIVE-W535BT Mise à jour Logiciel
 Producten  Ondersteuning

Firmware Update IVE-W535BT

Deze firmware update is specifiek bedoeld voor gebruikers met de Alpine IVE-W535BT Mobile Media Station. Een firmware-update per eenheid. Als u niet zeker weet of u deze update nodig heeft, neem dan contact op met uw dealer.

Let op:

• De updateprocedure voor versie 1.300 is hetzelfde als die voor eerdere versies, zoals versie 1.201
  • Foto's en films kunnen oudere firmwareversies weergeven. Uw IVE-W535BT unit moeten de werkelijke bijgewerkte versie in het setup menu weergeven.
  • De update versie 1.300 bevat eerdere updates.

Belangrijk

Gelieve ook uw Nokia telefoon bijwerken met de laatste versie van NOKIA Car Mode met MirrorLink

Nokia MirrorLink voor Symbian: ver.2.00(6030)

Nokia Car Mode voor Symbian: ver.2.00(4)

Firmware update versie 1.300 inhoud:

• Hiermee activeert u Nokia MirrorMode (volledige controlemodus)
  • Nokia Call vrijgegeven
  • Compatibiliteit voor Nokia Car met MeeGo (Nokia N9)
  • Compatibiliteit voorAndroid telefoons met MirrorLink vermogen
  • Update app pictogram
  • Bug fixes en stabilitiet verbetering
  • Geoptimaliseerde connectiviteit van de APF-V100VW

IVE-W535BT Geavanceerde BETA Firmware Update Versie 1.201 Inhoud:

• iPod muziek afspelen via USB aansluiting met iPhone 5
  • Telefoonboek downloaden verbetert ( iPhone 5 )
  • Auto wijziging van de instelling door Bluetooth profiel
  • Voorkeuzenummer UP / DOWN door Steering Wheel Remote Control (SWRC)

Download de Firmware Update

Download de instructies hier: