BELGIUM
Technische dienstSupport technique
 Producten  Ondersteuning

Technische dienst

Bestellen van onderdelen of accessoires


U zoekt een onderdeel of een accessoire bv. Een afneembaar frontpaneel ,een afwerkkader,een interface voor stuurwielbediening, een magazijn 6 disc ?

De onderdelen zijn verkrijgbaar via uw dealer.
De onderdelen zoals een afstandsbediening ,een interface stuurwielbediening zijn beschikbaar door middel van contactname van uw dealer.

Erkende Service Stations:


Bedankt om uw dealer te contacteren alvorens uw defect product naar ons servicepunt te sturen.De mogelijkheid bestaat erin dat uw product enkel en alleen een verkeerde instelling heeft.

Bedankt om alleen dit emailadres en telefoonnummer te gebruiken in geval van info omtrent een herstelling of een bestelling van onderdelen :

 

Telefoonnummer : 00.33.1.48.63.89.89 ( 2 drukken voor dienst na verkoop ,Frans en Engels gesproken) e-mail : support.client@alpine-electronics.fr.

 

De produkten van Alpine staan onder garantie van 2 jaar (inclusief onderdelen en uurloon),dit gerekend vanaf de datum van aankoop.
Alle garantie is uitgesloten in geval van schade voortkomende uit externe gebeurtenissen,ongelukken,(vooral electrische,slijtage,installatie en montage ,ingebruikname en maninupulatie)niet overeenkomstig aan de instructies van de fabricant.

In geval van producten onder garantie , gelieve u te wenden tot uw dealer.
Voor de producten buiten garantie, gelieve u te wenden tot uw dealer , of contacteeer direct ons servicestation.

Ons contacteren :

Voor alle inlichtingen, kan u uw vragen richten aan ons emailadres : support.client@alpine-electronics.fr